Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 10 ianuarie 2022. Patronii din turism, dezamăgiţi după bilanţul de Revelion; Incendiu cu victime în Bronx

Știrile zilei, 10 ianuarie 2022, prezentate de Rosse Stan.

de Rosse Stan

la 10.01.2022 , 21:57

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 10 ianuarie 2022

1) Ministrul Sănătăţii a afirmat că România a intrat în valul 5 al pandemiei. Alexandru Rafila spune că ţara noastră se află pe unul dintre cele mai rapide trenduri de creştere din Europa.

Articolul continuă după reclamă

2) Deşi autorităţile au ridicat resticţiile în noaptea dintre ani, patronii din turism sunt dezamăgiţi, în urma bilanţului. Încasările de Revelion au fost cu 40% mai mici faţă de 2019, iar numărul turiştilor a fost neaşteptat de mic. 

3) O zi de vacanţă s-a transformat în coşmar pentru zeci de oameni din Brazilia. O bucată uriaşă de stâncă s-a prăbuşit peste mai multe ambarcaţiuni. Două bărci s-au scufundat şi cel puţin 7 persoane au murit. 

4) Restricţiile pentru nevaccinaţi produc nemulţumire în lumea întreagă. Peste 100 de mii de francezi au protestat în Paris, unde manifestaţia a degenerat în violenţe. Oamenii au ieşit în stradă şi în Germania şi Austria.

5) Cel puţin 19 persoane au murit, şi alte zeci au fost rănite grav, după un incendiu izbucnit într-un bloc din New York. Focul a cuprins un duplex, dar nu s-a extins. Fumul dens însă a făcut ca mulți oameni să intre în stop cardio-respirator. 

Rosse Stan Like
Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Update » Știrile zilei, 10 ianuarie 2022. Patronii din turism, dezamăgiţi după bilanţul de Revelion; Incendiu cu victime în Bronx