Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 10 noiembrie 2021. Amenzi pentru preţuri înşelătoare de Black Friday 2021; Soldaţi mobilizaţi la graniţa belaruso-poloneză

Știrile zilei, 10 noiembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 10.11.2021, 12:34

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 10 noiembrie 2021

1) Noua coaliție PSD-PNL-UDMR începe să prindă contur. A fost stabilit calendarul negocierilor pe fiecare capitol din programul de guvernare, iar săptămâna viitoare am putea avea un nou Executiv.

2) Valeriu Gheorghiţă estimează că reînceperea şcolii ar putea genera creşterea numărului de infectări cu covid. Șeful CNCAV atrage atenția că nu ne îndreptăm încă spre sfârșitul valului 4.

3) Un clan interlop a terorizat timp de trei ani dezvoltatorii imobiliari din sectorul 1 al Capitalei. Cinci persoane din gruparea lui Viorel Gongoi, fiul Mamei Omida, au fost reţinute de mascaţi.

4) ANPC a amendat ALTEX pentru că vindea produse cu preţuri înşelătoare de Black Friday. Reprezentanții magazinului se apără spunând că "nu pot fi corecţi într-o piaţă în care nimeni nu e".

5) Migranții au rupt gardul de la granița belaruso-poloneză cu bâte. Autorităţile poloneze au desfăşurat la frontieră mii de soldaţi şi se pregătesc pentru noi confruntări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Update » Știrile zilei, 10 noiembrie 2021. Amenzi pentru preţuri înşelătoare de Black Friday 2021; Soldaţi mobilizaţi la graniţa belaruso-poloneză