Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 11 august 2021. Florin Cîţu, arestat în SUA acum 21 de ani; Lionel Messi, prezentat oficial la PSG

Știrile zilei, 11 august 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 11.08.2021, 22:08

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 11 august 2021

1) Florin Cîţu a recunoscut că a fost condamnat la două zile de închisoare în Statele Unite, după ce a condus sub influenţa alcoolului. Incidentul a avut loc în urmă cu 21 de ani, când premierul era lector la Universitatea din Iowa.

2) Un tânăr a terorizat turiştii din Mamaia pentru a câştiga urmăritori pe reţelele sociale. Teribilistul a aruncat cu scaune şi sticle de pe balconul unui hotel şi le-a oferit unor mame bani ca să îşi omoare copiii.

3) Liderul clanului Geamănu a fost ridicat de poliţişti, în urma unor descinderi care au avut loc în Capitală. Acesta este acuzat de şantaj şi camătă. 

4) Lionel Messi a fost prezentat oficial la Paris Saint Germain, unde va purta tricoul cu numărul 30. Atacantul a mărturisit că i-a fost greu să plece de la Barcelona după 21 de ani, dar e pregătit pentru o nouă etapă.

5) Poliţiştii de frontieră au confiscat aproape 100 de mii de ţigarete de contrabandă, în Vama Stânca. Acestea erau ascunse în diverse componente ale unui autocar aparent defect, care era adus în ţară cu o platformă de tractare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 11 august 2021. Florin Cîţu, arestat în SUA acum 21 de ani; Lionel Messi, prezentat oficial la PSG