Antena Meniu Search
x

Messi, la prezentarea la PSG: "Mă bucur că am ajuns aici". Reacţia preşedintelui clubului: "E un moment istoric pentru noi"

Atacantul Lionel Messi a declarat, miercuri, la prezentarea oficială la Paris Saint-Germain, că se bucură că s-a rezolvat rapid transferul său la gruparea pariziană, subliniind că a fost plăcut surprins de primirea fanilor, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 11.08.2021, 13:02

Messi, la prezentarea la PSG: "Mă bucur că am ajuns aici". Reacţia preşedintelui clubului: "E un moment istoric pentru noi"
- Profimedia

"Mă bucur că am ajuns aici, dar abia aştept să mă antrenez. A fost greu să plec de la Barcelona, dar încep o nouă etapă şi mulţumesc tuturor. Mă bucur că totul s-a rezolvat repede, Mulţumesc celor de la PSG pentru tot ce au fpcut pentru mine. Sunt pregătit să luptăm împreună pentru a câştiga trofee şi a ne atinge obiectivele. Am fost surprins plăcut de primirea fanilor parizieni", a declarat Messi.

El a fost însoţit la conferinţa de presă de soţia sa Antonella şi de cei trei băieţi: Thiago, Mateo şi Ciro. Sute de fani s-au strâns la Parc des Princes pentru a-l vedea pe Messi. Clubul Paris Saint-Germain a anunţat, marţi seară, că a obţinut serviciile argentinianului Lionel Messi, acesta semnând un contract valabil doi ani, cu opţiune pentru încă unul. El va purta numărul 30.

Nasser Al-Khelaifi: Este un moment istoric pentru PSG. Sunt sigur că Leo va aduce multe trofee, alături de ceilalţi jucători

Preşedintele PSG, Nasser Al-Khelaifi, a declarat că transferul lui Lionel Messi reprezintă un moment istoric, subliniind că este convins că acesta va contribui la câştigarea multor trofee.

"Este un moment instoric, toată lumea îl ştie pe Leo, a câştigat de şase ori Balonul de Aur. Mulţumesc echipei lui Leo, tatălui său, soţiei sale, a fost o muncă fantastică. Mulţumesc tuturor de la club şi sponsorilor care au crezut în proiectul nostru. Este un moment istoric pentru clubul nostru, dar este doar începutul. Sunt sigur că Leo va aduce multe trofee, alături de ceilalţi jucători, să nu uităm că îi avem pe cei mai buni jucători din lume.Sper că şi copiii tăi vor fi fericiţi aici. Kylian Mbappe a spus că îşi doreşte o echipă competitivă, cred că acum o are. Nu ascund faptul că obiectivul nostru este să câştigăm Liga Campionilor, dar trebuie să muncim în fiecare zi şi meci de meci", a declarat Al-Khelaifi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Messi, la prezentarea la PSG: "Mă bucur că am ajuns aici". Reacţia preşedintelui clubului: "E un moment istoric pentru noi"