Meniu LIVE
Search
x

Video Știrile zilei, 11 iulie 2022. Cotaţie istorică pentru dolar; Cum s-a impus Uber pe piaţa globală de transport alternativ

Știrile zilei, 11 iulie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

De Redactia Observator la 11.07.2022, 21:22

Știrile zilei, 11 iulie 2022

1) Uber ar fi folosit mai multe metode ilegale pentru a se impune pe piaţa mondială de transport alternativ. Totul a fost scos la iveală de o investigaţie jurnalistică bazată pe 124.000 de documente confidenţiale.

2) Ministrul Sănătăţii a anunţat că în ultima săptămână s-au înregistrat aproape 15 mii de cazuri noi COVID. Alexandru Rafila spune însă că nu este important numărul de cazuri, ci dacă evoluţia acestora presupune sau nu spitalizare.

3) Oamenii de afaceri au cerut Guvernului să amâne sau chiar să renunţe la modificările aduse Codului Fiscal. Aceştia sunt nemulţumiţi de propunerile existente, însă au plecat de la Palatul Victoria doar cu promisiuni.

4) Populaţia lumii va ajunge la 8 miliarde în 15 noiembrie, potrivit unor proiecţii ale departamentului economic şi social al ONU. Totodată, India va depăşi anul viitor China în topul ţărilor cu cea mai mare populaţie de pe planetă.

5) Banca Naţională a României a anunţat un curs de aproape 4,9 lei pentru un dolar. Aceasta este cea mai mare valoare din istorie înregistrată de moneda americană în raport cu leul românesc.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Update » Știrile zilei, 11 iulie 2022. Cotaţie istorică pentru dolar; Cum s-a impus Uber pe piaţa globală de transport alternativ