Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 11 martie 2022. Rusia schimbă strategia; Meta, pe lista neagră a Kremlinului

Știrile zilei, 11 martie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 11.03.2022, 19:14

Știrile zilei, 11 martie 2022

1) Vicepreşedintele Statelor Unite ale Americii a efectuat o vizită istorică în România. Kamala Harris a mulţumit ţării noastre pentru eforturile de susţinere şi a garantat sprijinul SUA în cazul unei probleme de securitate.

2) Ofensiva rusă în Ucraina continuă, dar Moscova schimbă strategia de atac. Două oraşe neatinse până acum de bombardamente au fost lovite de rachete. Vladimir Putin vede măsurile punitive ale Vestului ca fiind benefice.

3) O dronă militară aparţinând cel mai probabil armatei ucrainene a trecut prin spaţiul aerian românesc. Ulterior, aceasta s-a prăbuşit într-un parc din Zagreb, capitala Croaţiei.

4) Isteria generală pe tema creşterii preţurilor la carburanţi a dus la violenţe incredibile. O tânără a fost bătută cu sălbăticie de un bărbat, pentru că ar fi sărit rândul la alimentare. Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile.

5) Interzicerea Facebook şi Instagram în Rusia e doar o chestiune de timp, după ce procuratura generală de la Kremlin a cerut blocarea acestora. În plus, Rusia doreşte să declare compania META drept organizaţie teroristă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 11 martie 2022. Rusia schimbă strategia; Meta, pe lista neagră a Kremlinului