Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o tânără e luată de gât şi lovită cu capul de maşină, la benzinărie. Şoferiţa din Iași sărise rândul la pompă

O tânără de 22 de ani ani din Iași a ajuns la spital, cu răni în zona capului, după ce a fost bătută de un șofer, în timp ce aștepta la o coadă formată la benzinărie. Agresiunea petrecută miercuri seară, în timpul isteriei privind scumpirea carburanților, a fost filmată. Individul, care și-a ieșit din minți după ce fata ar fi sărit rândul la pompă, a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.03.2022, 15:00

Vezi și

Miercuri seară, un zvon plecat din mediul online, potrivit căruia preţul combustibililor ar fi urmat să depăşească 10 lei pe litru, de la mizul nopții, a creat o panică generală în rândul şoferilor din toată țara. Așa mii de români au luat cu asalt benzinăriile din marile orașe, cu gândul să mai facă un plin la preţ normal. Isteria a lovit și municipiul Iași, acolo unde, la o stație de alimentare cu carburanți, a avut loc un incident nefericit. 

Nervos că o șoferiță nu a respectat rândul la coada formată, un bărbat a luat-o la bătaie. De furia individului nu a scăpat nici iubitul fetei, care s-a ales și el cu câțiva pumni în figură.

Momentul agresiunii a fost filmat.

În imagini se vede cum agresorul o ia de gât pe tânără și o dă de câteva ori cu capul de geamul mașinii. Iubitul fetei intervine, însă este luat și el la pumni.

Pe acelaşi subiect

Tânăra a ajuns la UPU SMURD Iași, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral fără pierderea stării de conştienţă, plagă contuză parietal stângă. Ulterior, fata a fost trimisă pentru alte investigații la Spitalul de Neurochirurgie. 

Bătăușul a fos reținut pentru 24 de ore

Ieri, ieșeanul de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

"La data de 10 martie ac, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Urbană Iași au condus la cercetări persoana bănuită de comiterea agresiunii- un bărbat, de 46 ani. În baza probatoriului administrat în cauză, la aceeași dată, polițiștii au reținut bărbatul pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Arestul IPJ Iași.

Astăzi, 11 martie ac, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale. În cauză cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice", a transmis IPJ Iași.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Momentul în care o tânără e luată de gât şi lovită cu capul de maşină, la benzinărie. Şoferiţa din Iași sărise rândul la pompă