Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 11 septembrie 2023. Consumul de droguri în rândul tinerilor va fi discutat în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării

Știrile zilei, 11 septembrie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Vezi și

Știrile zilei, 11 septembrie 2023

1) Consumul de droguri în rândul tinerilor va fi discutat în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării. Klaus Iohannis a declarat că subiectul a ajuns unul de siguranţă naţională.

2) Violatorul Constantin Zapan a fost condamnat la 35 de ani de închisoare. În 2021, recidivistul a răpit şi a agresat două minore din Braşov.

3) NATO anunţă cel mai mare exercițiu de după Războiul Rece. 41.000 de militari şi 700 de aeronave vor lua parte la operaţiuni în Germania, Polonia şi Ţările Baltice, în februarie.

4) Consiliul Concurenței dezvăluie primele informaţii despre anchetare băncilor din România. Instituţia suspectează că au fost puse la cale înţelegeri pentru a bloca împrumuturi şi refinanţări.

5) Kim Jong Un a plecat cu un tren special pentru a se întâlni cu Vladimir Putin în Rusia. Liderul de la Kremlin vrea să obţină de la Coreea de Nord artilerie şi rachete antitanc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 11 septembrie 2023. Consumul de droguri în rândul tinerilor va fi discutat în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării