Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 13 iulie 2022. Poliţişti bătuţi în Târgovişte, la înmormântarea unei fetiţe de 13 ani

Știrile zilei, 13 iulie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 13.07.2022, 21:43

Alessandra Stoicescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Alessandra Stoicescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 13 iulie 2022

1) Cinci poliţişti din Târgovişte, în frunte cu comandantul lor, au fost bătuţi la înmormântarea unei fetiţe de 13 ani, ucisă pe trecerea de pietoni de un şofer vitezoman. Doar intervenţia mascaţilor a reuşit să calmeze spiritele.

2) Numărul de infectări cu COVID creşte într-un ritm alarmant. Ploieştiul şi alte cinci localităţi din Prahova au intrat deja în scenariul galben, iar autorităţile le recomandă oamenilor să se protejeze.

3) Judecătorii CCR au decis în unanimitate că legea avertizorilor de integritate este constituţională. Legea va merge acum la preşedintele Klaus Iohannis, care o poate promulga sau să o retrimită în Parlament, aşa cum îi solicită USR.

4) Mamaia a fost detronată în topul staţiunilor preferate de români de pe litoralul Mării Negre. Eforie Nord a devenit principala opţiune de vacanţă, mai ales în cazul familiilor cu copii, datorită unităţilor de cazare în regim all-inclusive.

5) Patriarhia Română a reacţionat în scandalul avoturilor. Biserica spune că nu militează iraţional şi nerealist pentru interzicerea "totalitară" a lor, ci vrea să încurajeze aducerea pe lume a fiinţei umane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Update » Știrile zilei, 13 iulie 2022. Poliţişti bătuţi în Târgovişte, la înmormântarea unei fetiţe de 13 ani