Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 14 februarie 2022. Valul de scumpiri, confirmat de statistica oficială

Știrile zilei, 14 februarie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 14.02.2022, 19:34

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 14 februarie 2022

1) Valul de scumpiri pe care l-am resimţit în ultima perioadă este acum confirmat şi de statistica oficială. Rata anuală a inflaţiei a accelerat peste aşteptări în prima lună a acestui an şi a urcat la 8,4 la sută.

2) După aproape doi ani de restricţii, Guvernul ia în calcul ridicarea stării de alertă. Alexandru Rafila spune că va fi făcută o analiză pe această temă şi se va stabili când se iau primele măsuri de relaxare.

3) Aproximativ 400 de persoane şi-au dat demisia din USR în ultimele două săptămâni. Ionuţ Moşteanu, purtătorul de cuvânt al partidului, recunoaşte că USR trece printr-un moment complicat.

4) Oligarhii din Ucraina şi oamenii de afaceri fug pe capete din ţară. Cel puţin 20 de zboruri charter au decolat din Kiev în ultima săptămână, pe măsură ce zvonurile unui război iminent cu Rusia se acutizează.

5) Şoferiţa care a surprins cu o cameră de bord accidentul în care Raisa şi-a pierdut viaţa ar fi şters, cu bună ştiinţă, imaginile. Avocatul familiei nu crede varianta tinerei şi spune că îi va face plângere penală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 14 februarie 2022. Valul de scumpiri, confirmat de statistica oficială