Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 14 iunie 2021. Eriksen vrea să afle ce a pățit; Speranțe de eliberare pentru Liviu Dragnea

Știrile zilei, 14 iunie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 14.06.2021, 20:45

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 14 iunie 2021

1) Klaus Iohannis a participat la Summitul NATO organizat la Bruxelles. La reuniune, liderii statelor au vorbit despre noile provocări pe care alianța trebuie să le înfrunte, în special în privința Chinei și Rusiei.

2) Curtea de Apel București a dat două decizii favorabile în cazul lui Liviu Dragnea. Cererea de eliberare condiționată a fost mutată la Tribunalul Giurgiu, iar o decizie a Tribunalului București a fost desființată.

3) Christian Eriksen a dat primele declarații după ce a suferit un stop cardiac pe teren, la EURO 2020. Jucătorul danez spune că se simte mai bine și că va face mai multe teste pentru a înțelege ce s-a întâmplat.

4) Zece polițiști de la Serviciul de Înmatriculări Timișoara au fost ridicați de ofițerii anticorupție. Aceștia sunt cercetați pentru că ar fi luat mită de 100 de mii de lei într-un interval de patru luni.

5) Bărbatul cu cea mai mare familie din lume a murit la vârsta de 76 de ani. Ziona Chana era liderul unei secte ce practica poligamia în India și avea 38 de soții, 89 de copii și 36 de nepoți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 14 iunie 2021. Eriksen vrea să afle ce a pățit; Speranțe de eliberare pentru Liviu Dragnea