Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 15 august 2022. De patru zile, locuitorii din Otopeni sunt terorizaţi de o bandă de hoţi

Știrile zilei, 15 august 2022, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 15.08.2022, 20:40

Olivia Păunescu
Olivia Păunescu

Știrile zilei, 15 august 2022

1) Scandal de Ziua Marinei, după ce slujba IPS Teodosie a fost întreruptă de organizatori. Arhiepiscopul Tomisului i-a ameninţat la final că vor avea de răspuns în faţa lui Dumnezeu pentru această decizie.

2) Marea Britanie a aprobat noul vaccin Moderna, care ţinteşte atât varianta Omicron, cât şi tulpina originală a coronavirusului. Laboratorul american spune că este suficientă o singură doză pe an pentru a provoca un răspuns imunitar puternic.

3) De patru zile, locuitorii din Otopeni sunt terorizaţi de o bandă de hoţi, care atacă noaptea. Infractorii au fost surprinşi de camerele de supraveghere cum se plimbă prin curţile oamenilor şi fură tot ce apucă.

4) De marţi intră în vigoare noul regulament al parcărior din Bucureşti. Şoferii care nu achită tarifele în noile zone amenajate de Primărie sunt ameninţaţi cu amenzi de 200 de lei pe zi şi blocarea autovehiculelor.

5) Simona Halep a ajuns la câştiguri de 40 de milioane de dolari din tenis, după victoria de la Toronto. Singurele jucătoare din istorie care o întrec în acest clasament sunt surorile Venus şi Serena Williams.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 15 august 2022. De patru zile, locuitorii din Otopeni sunt terorizaţi de o bandă de hoţi