Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 15 februarie 2022. Inspectori antifraudă, prinși în flagrant când luau mită

Știrile zilei, 15 februarie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 15.02.2022, 20:34

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 15 februarie 2022

1) Peste 7.000 de români vor să studieze în facultăţi din străinătate la anul. Business, management, economie şi IT sunt domeniile pe care le aleg tinerii, în timp ce Olanda se află în topul destinaţiilor preferate de aceştia.

2) Rusia a anunţat că o parte din trupele staţionate la graniţa cu Ucraina vor începe să se retragă. Putin ar fi dispus să se aşeze la masa negocierilor, însă NATO spune că o detensionare reală a situaţiei nu este încă vizibilă.

3) Novak Djokovic a rupt tăcerea după scandalul de la Australian Open. Într-un interviu exclusiv pentru BBC, sportivul a declarat că preferă să rateze trofee în tenis decât să fie forţat să îşi facă vaccinul anti-Covid.

4) Mită la Direcţia de Antifraudă a Capitalei. Doi inspectori se află sub control judiciar, după au fost prinşi în flagrant de procurorii DNA. Aceştia cereau bani ca să închidă ochii în faţa neregulilor din firmele pe care le controlau

5) Curtea Constituţională a constatat că Ordonanţa 192 din 2020 este neconstituţională. Aceasta reglementa, printre altele, obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţiile publice deschise. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 15 februarie 2022. Inspectori antifraudă, prinși în flagrant când luau mită