Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 16 august 2021. Zeci de români blocaţi în Afganistan vor fi aduşi acasă; Misiune îndeplinită pentru pompierii trimişi în Grecia

Știrile zilei, 16 august 2021, prezentate de Andreea Gherasim.

de Andreea Gherasim

la 17.08.2021 , 17:02

Andreea Gherasim vă prezintă cele mai importante ştiri ale zilei Andreea Gherasim vă prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 16 august 2021

1) Klaus Iohannis a dispus implicarea de urgenţă a Forţelor Aeriene Române pentru evacuarea românilor din Afganistan. 35 de persoane sunt blocate în Kabul, după ce talibanii au preluat puterea în această ţară.

Articolul continuă după reclamă

2) Au fost surprinse imagini înfiorătoare pe Aeroportul din Kabul, unde cel puţin doi afgani au căzut din avion, în zbor. Disperaţi să fugă din ţară, aceştia se agăţaseră de trenul de aterizare al unei aeronave.

3) Opt persoane au fost rănite după ce un microbuz a fost lovit de tren, în judeţul Cluj. Autorităţile au trimis la faţa locului un elicopter SMURD pentru a prelua una dintre victime, o fetiţă de 13 ani.

4) Pompierii români trimişi în Grecia s-au întors acasă, după ce incendiile de vegetaţie au fost aduse sub control. Aceştia au fost înaintaţi în grad, după o ceremonie la care au participat premierul Florin Cîţu şi alţi oficiali.

5) Bilanţul cutremurului din Haiti a ajuns la aproximativ 1.300 de morţi. Alte peste 5.700 de persoane au fost rănite după seismul cu magnitudine 7.2 care a avut loc sâmbătă.

Andreea Gherasim Like

Am ajuns timidă în redacția Observator, cu încredere că aveam să reușesc să îmi demonstrez că nimic nu este imposibil. Sunt aproape 10 ani de când, în fiecare zi, îmi dau seama că iubesc tot mai mult ceea ce fac.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Update » Știrile zilei, 16 august 2021. Zeci de români blocaţi în Afganistan vor fi aduşi acasă; Misiune îndeplinită pentru pompierii trimişi în Grecia