Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 16 august 2022. Războiul dintre Amber Heard și Johnny Depp va continua în tribunale

Știrile zilei, 16 august 2022, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 17.08.2022, 00:52

Olivia Păunescu
Olivia Păunescu

Știrile zilei, 16 august 2022

1) Rusia primeşte lovitură după lovitură în Crimeea. Soldaţii ucraineni anunţă că au lovit bazele şi depozitele de armament, iar distrugerile sunt semnificative.

2) Un tren de călători care a plecat din Bucureşti s-a stricat în prima staţie, la Chitila. Pasagerii spun că au mers tot drumul cu 10 kilometri la oră, până când în final au fost daţi cu toţii jos.

3) Prima Doamnă a Americii a fost testată pozitiv la Covid-19. Preşedintele Statelor Unite a trecut recent prin infectarea cu coronavirus, fiind declarat vindecat pe 5 august.

4) Prețul gazului în Europa a explodat din nou din cauza secetei şi a războiului din Ucraina. Astăzi, mia de metri cubi a depăşit 2.500 de euro, iar din iarnă s-ar putea dubla.

5) Războiul dintre Amber Heard și Johnny Depp va continua în tribunale. Actriţa şi-a angajat noi avocaţi şi a făcut apel, pentru a nu-i plăti daunele de 10 milioane de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 16 august 2022. Războiul dintre Amber Heard și Johnny Depp va continua în tribunale