Meniu
Search
x

Video Știrile zilei, 16 februarie 2021. Elev mort la școală, în Ploiești; o femeie a sărit de pe balcon, de teama unui incendiu, la Constanța

Știrile zilei, 15 februarie 2021, prezentate de Rosse Stan.

De Rosse Stan la 16.02.2021, 19:24
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 16 februarie 2021

1) Un elev de clasa a doua de la o şcoală din Ploieşti, cunoscut cu afecţiuni cardiace, a murit după ce a intrat în stop cardio-respirator, în timpul orei de religie.

2) O femeie a căzut de la etajul șase al unui bloc din Constanța, după ce a încercat să scape de incendiul care i-a cuprins apartamentul.

3) Patronii restaurantelor şi hotelurilor au ieşit din nou în stradă, alături de angajaţi. Aceştia cer mai mult sprijin financiar de la Guvern, pentru a nu intra în faliment.

4) Simona Halep a fost învinsă la Australian Open de Serena Williams, în sferturile de finală. În ciuda înfrângerii, românca s-a ales cu un cec de 336 mii de euro.

5) 40 de voluntari din Canada au luat parte la cel mai lung meci de hochei din istorie. Jucătorii au stat pe gheaţă 252 de ore, pentru a oferi ajutor bolnavilor de cancer.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Update » Știrile zilei, 16 februarie 2021. Elev mort la școală, în Ploiești; o femeie a sărit de pe balcon, de teama unui incendiu, la Constanța