Antena Meniu Search
x

Video Apartament în flăcări în Constanța. O femeie a căzut de la etajul 6, încercând să scape de incendiu

O femeie a căzut de la etajul șase al unui bloc de pe Bulevardul Mamaia din Constanța, după ce apartamentul în care se afla a fost cuprins de flăcări. Incendiul se manifesta atât de violent, încât victima nu a avut scăpare și a fost nevoită să iasă pe balcon. Femeia a fost cât pe ce să pice pe unul dintre pompierii chemați să stingă flăcările. Din nefericire, manevrele de resuscitare au fost în zadar, iar paramedicii au constatat decesul.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 16.02.2021, 23:28

Vezi și
  • Vă atenționăm că sunt imagini și informații cu puternic impact emoțional

Pe imagini se poate observa cum femeia, în vârstă de 57 de ani, iese inițial pe geam, pentru a scăpa de degajările uriașe de fum și de căldura infernală. Însă incendiul violent nu îi dă de ales.

Într-o ultimă încercare de a-și salva viața, aceasta încearcă să se cațere în afara balconului, însă la un moment dat își pierde echilibrul și cade în gol de la zeci de metri înălțime.

Victima ar fi putut cădea pe unul dintre martorii și salvatorii care se aflau la fața locului.

Incendiu în Constanța: Femeie în stop cardio-respirator, după ce a căzut de la etajul 6

"În aceste momente se intervine cu trei autospeciale de stingere și o autoscară pentru lichidarea incendiului izbucnit într-un apartament din municipiul Constanța, la etajul șase, dintr-un bloc cu șapte nivele. Apartamentul arde generalizat cu flacăra deschisă și degajare mare de fum. Din păcate avem și o victime, o femeie care în momentul de față se află în stop cardio-respirator. Avem trei ambulanțe la față locului", a transmis ISU Dobrogea.

Din nefericire, femeia a murit.

Din primele date, incendiul ar fi pornit de la o lumânare. Victima, al cărui fiu și-a luat viața în luna ianuarie, obișnuia să aprindă lumânări. Soțul acesteia a reușit să iasă din apartament în timp util. Este conștient și primește îngrijiri.

Referitor la incendiul produs în această dimineață în municipiul Constanța, care s-a manifestat într-un apartament situat la etajul 6 al unui bloc de locuințe, ISU face următoarele precizări:

•    Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost preluat de dispecerul ISU Constanța la ora 09.14

•    La ora 09.15 au fost alertate simultan următoarele echipaje: 1 ambulanță SMURD tip B2, 2 autospeciale de stingere și 1 autoscară.

•    Ambulanța SMURD tip B2 și cele 2 autospeciale de stingere au fost alertate din cadrul Detașamentului de Pompieri Sublocotenent Fripis Marius Daniel Constanța Oraș, care se află la aproximativ 2 km față de locul producerii incendiului. Primul echipaj care a ajuns la locul intervenției a fost ambulanța SMURD tip B2, la ora 09.21

•    Având în vedere că la Detașamentul de Pompieri Sublocotenent Fripis Marius Daniel Constanța Oraș nu există autoscară, aceasta a fost alertată din cadrul Detașamentului de Pompieri Palas.

•    Autoscara a ajuns la locul intervenției la ora 09.27, distanța parcursă fiind de 8 km. Ora la care femeia s-a desprins de la balcon a fost 09.25

•    Forțele aflate la locul intervenției în momentul sosirii autoscării erau 2 autospeciale de stingere, 1 ambulanță SMURD tip B, precum și 2 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

•    La nivelul județului Constanța există 3 autoscări, repartizate astfel încât să acopere întreaga zonă de competență, astfel: Cernavodă, Medgidia și Constanța.

*Informații transmise de corespondentul Observator Andreea Filip

*Știre în curs de actualizare

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Apartament în flăcări în Constanța. O femeie a căzut de la etajul 6, încercând să scape de incendiu