Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 17 august 2021. CSAT pe tema crizei din Afganistan, peste o săptămână; Record de cazuri noi de Covid, în ultimele 3 luni

Știrile zilei, 17 august 2021, prezentate de Andreea Gherasim.

de Andreea Gherasim

la 17.08.2021 , 19:34

Andreea Gherasim îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei Andreea Gherasim îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 17 august 2021

1) Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Apărare a Ţării pe 25 august. Pe ordinea de zi a şedinţei vor fi situaţia din Afganistan şi implicaţiile acesteia pentru România.

Articolul continuă după reclamă

2) România a înregistrat un record de cazuri noi de coronavirus pentru ultimele trei luni. 544 de persoane au fost testate pozitiv cu Covid-19 în ultimele 24 de ore. 

3) Un nou marcaj rutier va apărea în Bucureşti, în intersecţiile semaforizate. Şoferii vor fi nevoiţi să dea prioritate la semafor bicicletelor şi trotinetelor care virează la stânga.

4) Un prototip de avion militar de transport, cu trei persoane la bord, s-a prăbuşit în apropiere de Moscova. În imagini se poate observa cum unul dintre motoarele avionului ia foc înainte de a se prăbuşi.

5) Noua Zeelandă va intra în lockdown strict după ce ţara a confirmat un caz de coronavirus. Premierul Jacinda Ardern a anunţat că toate afacerile şi serviciile neesenţiale vor fi închise.

Andreea Gherasim Like

Am ajuns timidă în redacția Observator, cu încredere că aveam să reușesc să îmi demonstrez că nimic nu este imposibil. Sunt aproape 10 ani de când, în fiecare zi, îmi dau seama că iubesc tot mai mult ceea ce fac.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Update » Știrile zilei, 17 august 2021. CSAT pe tema crizei din Afganistan, peste o săptămână; Record de cazuri noi de Covid, în ultimele 3 luni