Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 17 februarie 2022. Plata ratelor ar putea fi amânată din nou; Inundaţii catastrofale în Brazilia

Știrile zilei, 17 februarie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 17.02.2022, 21:17

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 17 februarie 2022

1) O avalanşă a lovit Cabana Puzdrele din Munţii Rodnei şi a îngropat-o complet în nămeţi. Căderea masivă de zăpadă a fost cauzată de încălzirea bruscă a vremii şi precipitaţiile abundente din ultima perioadă.

2) Rusia şi Ucraina rămân pe picior de război. Separatiştii pro-ruşi au lansat o serie de atacuri cu mortiere şi rachete în Donbas. Mai multe obuze au distrus o grădiniţă şi au rănit trei angajaţi ai instituţiei.

3) Scumpirile în lanţ la utilităţi, alimente şi carburanţi se dovedesc deja prea mult pentru bugetele românilor. Ratele lunare au devenit o povară, astfel că Guvernul ia în calcul amânarea plăţii creditelor.

4) Cel puţin 94 de persoane au murit şi alte 35 sunt date dispărute în oraşul brazilian Petropolis. Cele mai grave ploi înregistrate în ultimul secol au transformat străzile localităţii în râuri de noroi.

5) Primăria Timişoara a fost amendată de Garda de Mediu cu 60 de mii de lei din cauza mizeriei de pe străzi. Inspectorii s-au sesizat după ce Observator a arătat "harta ruşinii" creionată de localnici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Update » Știrile zilei, 17 februarie 2022. Plata ratelor ar putea fi amânată din nou; Inundaţii catastrofale în Brazilia