Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 17 octombrie 2022. Românii vor putea beneficia de încă 5 zile de concediu pe an

Știrile zilei, 17 octombrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 17.10.2022, 19:53

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 17 octombrie 2022

1) Românii vor putea beneficia de încă 5 zile de concediu pe an, pentru îngrijirea unei rude. Noul Cod al Muncii a suferit modificări, iar legea a fost promulgată azi de Klaus Iohannis.

2) Rezerviștii din Vâlcea și Dolj au fost chemați la unitățile militare. Ministerul Apărării a precizat că vor participa la un exerciţiu pentru verificarea stadiului pregătirii populației.

3) Liviu Dragnea a fost trimis în judecată în dosarul Tel Drum, în care prejudiciul depășește 31 de milioane de lei. Dosarul a fost deschis de Direcţia Naţională Anticorupţie în 2017.

4) Acuzaţii grave la adresa Spitalului Clinic Judeţean din Cluj-Napoca, după ce mai mulţi bebeluşi au murit. Părinţii micuţilor spun că aceştia s-au infectat în unitatea medicală şi intenţionează să o dea în judecată.

5) Liz Truss ar putea fi înlăturată din fruntea Guvernului britanic, după numai o lună şi jumătate. Peste 100 de parlamentari ai Partidului Conservator, aflat la putere, vor să o dea jos din funcţie, în ciuda riscului de alegeri anticipate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 17 octombrie 2022. Românii vor putea beneficia de încă 5 zile de concediu pe an