Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 18 august 2021. Dan Vîlceanu, noul ministru al Finanţelor; Fraudă la bacalaureat, în sesiunea de toamnă

Știrile zilei, 18 august 2021, prezentate de Andreea Gherasim.

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 19.08.2021, 00:30

Andreea Gherasim
Andreea Gherasim
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 18 august 2021

1) Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Dan Vîlceanu în funcţia de ministru al Finanţelor. Acesta este un apropiat al premierului Florin Cîţu şi a intrat în politică prin intermediul PSD.

2) O profesoară din Focşani a fost propusă ca inspector şcolar, deşi a fost implicată într-un scandal de proporţii. În urmă cu trei ani, femeia a fost surprinsă în ipostaze tandre cu un elev din liceu. 

3) Migranţii afgani care au ajuns în România se uită cu teamă la veştile de acasă. Aceştia au declarat că le este frică pentru soarta lor şi sunt convinşi că venirea talibanilor la putere va înrăutăţi grav situaţia din ţară.

4) A fost fraudă la sesiunea din această toamnă a examenului de Bacalaureat. Subiectele şi rezolvările au apărut pe mai multe grupuri de Facebook chiar în timpul examenului. 

5) Cel puţin trei persoane au murit în urma unor proteste izbucnite în Afganistan. Talibanii au deschis focul în Jalalabad, unde manifestanţii au înlocuit un steag taliban cu cel al Afganistanului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Update » Știrile zilei, 18 august 2021. Dan Vîlceanu, noul ministru al Finanţelor; Fraudă la bacalaureat, în sesiunea de toamnă