Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 19 decembrie 2022. 80 de medici au muncit 20 de ore pentru a-i salva brațele Alexiei

Știrile zilei, 19 decembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 19.12.2022, 20:21

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 19 decembrie 2022

1) ”Miracol” de Crăciun în cazul Alexiei, fetița de 15 ani rănită grav într-un accident de autocar. După o operație care a durat 20 de ore, medicii i-au replantat brațele și afirmă că își va putea recupera mobilitatea în proporție de 85%.

2) Sorin Grindeanu şi-a anulat vacanţa de Revelion în Austria, pentru că Viena a blocat aderarea României în Schengen. Ministrul Transporturilor spune că a întrerupt astfel o ”tradiție” veche de 15 ani.

3) Ucrainenii recunosc că au vrut să îl asasineze pe șeful armatei ruse, în luna aprilie. Statele Unite s-au opus atacului și au avertizat Kiev-ul că o asemenea lovitură ar duce la escaladarea conflictului.

4) Sute de români au protestat sub geamul cancelarului austriac și i-au cerut demisia pentru refuzul de a ne primi în Schengen. Oamenii i-au reproșat că scoate lemn și miliarde de euro din țara noastră de ani de zile, însă votul a fost unul negativ.

5) Haos în Franța la finalui Cupei Mondiale, pierdută în fața Argentinei. 227 de persoane au fost arestate, după ce suporterii dezamăgiți și-au vărsat furia pe forțele de ordine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 19 decembrie 2022. 80 de medici au muncit 20 de ore pentru a-i salva brațele Alexiei