Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 19 ianuarie 2022. Opt din zece români vor să își schimbe locul de muncă

Știrile zilei, 19 ianuarie 2022, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 19.01.2022, 18:27

Rosse Stan
Rosse Stan

Știrile zilei, 19 ianuarie 2022

1) Un nou scandal de plagiat zguduie guvernul. Premierul este suspectat că ar fi copiat pagini întregi din alte lucrări în teza sa de doctorat. În replică, Nicolae Ciucă susţine că cercetarea a respectat toate normele academice.

2) S-a dezlănţuit urgia la munte! Vântul a bătut cu puterea unui uragan şi a dat peste cap senzorii staţiilor meteo după ce au înregistrat viteze de peste 210 kilometri la oră.

3) Guvernul încearcă să dreagă criza energetică fără precedent. Pentru că reducerile sunt în cele mai multe cazuri de doar câţiva lei, premierul anunţă o altă schemă de plafonare şi compensare a preţurilor uriaşe la curent şi gaze.

4) Scoția a eliminat restricțiile şi renunţă la distanţarea socială după o "scădere semnificativă" a numărului de cazuri noi de covid. Modificările vor intra în vigoare începând de luni, 24 ianuarie.

5) Opt din zece români vor să își schimbe locul de muncă. După ce angajatorii din Statele Unite ale Americii şi Europa de Vest s-au confruntat cu un val de demisii, a venit şi rândul celor din ţara noastră să aibă aceeaşi problemă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Update » Știrile zilei, 19 ianuarie 2022. Opt din zece români vor să își schimbe locul de muncă