Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 20 decembrie 2021. Haos în vămi, la granița cu Ungaria; Bebeluș de opt luni, salvat în Masivul Ceahlău

Știrile zilei, 20 decembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 20.12.2021, 19:20

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 20 decembrie 2021

1) Formularul de localizare a pasagerilor a intrat în vigoare în România. Călătorii care vin în țara noastră trebuie să îl prezinte obligatoriu la frontieră. Lipsa documentului poate aduce amenzi de până la 3.000 de lei.

2) Cei întorși să petreacă sărbătorile în țară au fost nevoiți să aștepte mai bine de 6 ore pentru a intra în România. Unii au aflat abia la graniţă că îşi vor petrece concediul în carantină, întrucât erau nevaccinați.

3) Noua variantă covid înăsprește restricțiile în Europa. Omicron se răspândește cu repeziciune în Marea Britanie, iar în Irlanda a devenit tulpina dominantă. Olanda a impus carantină totală, iar Franța a anulat festivitățile de Revelion. 

4) Doi tineri care au pornit cu un bebeluș de opt luni în drumeție au fost salvați în Masivul Ceahlău. Aceștia nu erau echipați corespunzător și încercau să ajungă la o cabană, fără să aibă măcar rezervare.

5) Confruntări violente la Bruxelles, unde protestatarii s-au luptat cu forțele de ordine. Mii de oameni au protestat după ce autoritățile au impus vaccinarea obligatorie pentru personalul medical.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 20 decembrie 2021. Haos în vămi, la granița cu Ungaria; Bebeluș de opt luni, salvat în Masivul Ceahlău