Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 20 iunie 2022. Vine canicula peste România; Comedie la Bacalaureat

Știrile zilei, 20 iunie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 20.06.2022, 20:53

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 20 iunie 2022

1) Meteorologii au anunţat zile caniculare în următoarele două săptămâni. Conform prognozei, temperaturile vor ajunge până la 35 de grade în sudul ţării, iar valorile resimţite se vor apropia de 40 de grade Celsius.

2) A început Bacalaureatul, cu emoţii pentru peste 120.0000 de elevi. A fost însă şi un număr record de absenţi, iar 39 de elevi au fost eliminaţi după ce au vrut să copieze la proba de limba şi literatura română.

3) Eşec usturător în alegerile parlamentare pentru susţinătorii lui Emmanuel Macron. Preşedintele Franţei a pierdut majoritatea absolută în Adunarea Deputaţilor şi va fi nevoit să negocieze pentru fiecare proiect.

4) Adrian Marinescu a explicat că scenariul unei epidemii de variola maimuţei este extrem de mic. Medicul atrage însă atenţia asupra faptului că virusul prezintă un risc mai mare pentru persoanele născute după 1979. 

5) Rusia a devenit cel mai mare furnizor de petrol al Chinei. Exporturile de petrol rusesc către Beijing au crescut cu 55% faţă de anul trecut, după ce Vladimir Putin a redus preţul în contextul sancțiunilor occidentale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Update » Știrile zilei, 20 iunie 2022. Vine canicula peste România; Comedie la Bacalaureat