Video

Știrile zilei, 21 iulie 2021. Trupele armate române şi-au încheiat misiunea în Afganistan; Clip viral cu Jean Claud Van Damme ascutând manele

De Rosse Stan.
Publicat: 21.07.2021, 20:43.
Actualizat: 21.07.2021, 20:43

Știrile zilei, 21 iulie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Știrile zilei, 21 iulie 2021

1) Trupele armate române care şi-au încheiat misiunea din Afganistan au defilat pe sub Arcul de Triumf. Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Florin Cîțu au participat la ceremonia militară organizată în Bucureşti.

2) Jean Claude Van Damme a fost filmat într-o mașină, alături de mai mulți români, în timp ce asculta manele. Actorul american se află de câteva zile în România, iar clipul a ajuns în scurt timp viral pe reţelele de socializare.

3) Guvernul a aprobat Ordonanţa prin care se poate acţiona rapid, inclusiv prin împuşcare, împotriva urşilor agresivi. Premierul Florin Cîţu spune că măsura este temporară şi a cerut Ministerului Mediului o strategie pe termen lung.

4) DIICOT a destructurat o grupare care a înşelat mai multe companii de stat importante din ţară, provocând pagube de milioane de euro. Printre victime se numără Nuclear Electrica, Imprimeria Naţională sau clinici medicale.

5) O româncă din Anglia a furat diamante în valoare de peste 4 milioane de lire sterline. Femeia se prezenta ca fiind expert în domeniu şi înlocuia bijuteriile cu pietricele din grădină.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.