Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 22 februarie 2022. Facturi compensate și în aprilie; scad prețurile la carburanți

Știrile zilei, 22 februarie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 22.02.2022, 18:37

Știrile zilei, 22 februarie 2022

1) Vladimir Putin a semnat decretul prin care este recunoscută independenţa republicilor separatiste din Ucraina. Parlamentrul rus a ratificat tratatul, considerat a fi unul de "prietenie, cooperare şi ajutor reciproc".

2) Facturile la energie vor fi plafonate şi compensate şi în luna aprilie. Liderii Coaliţiei s-au înţeles pentru prelungirea Ordonanţei, timp în care Guvernul va discuta cu Comisia Europeană reglementarea preţurilor.

3) Doi pompieri au fost răniţi într-un incendiu devastator la fabrica de mezeluri Ana şi Cornel de lângă Mizil. Incendiul de proporţii a cuprins hala de 7 mii de metri pătraţi, dar şi o clădire de birouri.

4) Preţurile la benzină şi motorină vor scădea în perioada următoare, "la un nivel suportabil pentru toţi consumatorii". Liderii coaliţiei de guvernare au ajuns la un acord de principiu pentru reducerea accizei la carburanţi. 

5) Două sticle cu mercur au fost descoperite în uscătoria unui bloc din Câmpulung Muscel. Locatarii s-au speriat şi au sunat la 112 după ce una dintre sticle s-a spart şi pe podea au apărut pete de substanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 22 februarie 2022. Facturi compensate și în aprilie; scad prețurile la carburanți