Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 22 iunie 2022. România şi Bulgaria, cele mai ieftine ţări din Uniunea Europeană; Cutremur puternic în Afganistan

Știrile zilei, 22 iunie 2022, prezentate de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 22.06.2022, 15:55

Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 22 iunie 2022

1) Oraşele în care ruşii au semănat moartea şi teroarea se luptă acum cu viitorul incert. Echipa Observator a realizat un reportaj cu oamenii care se întorc în casele ruinate din Irpin şi Bucea şi vor să-şi reclădească visurile.

2) Cel puțin 250 de persoane au fost ucise după un cutremur în Afganistan. Seismul s-a produs în estul ţării şi a avut o magnitudine de 6,1. Oficialii locali estimează că numărul victimelor ar putea creşte.

3) România şi Bulgaria sunt cele mai ieftine ţări din Uniunea Europeană ca nivel de trai. Preţurile pentru mâncare şi băuturi non-alcoolice au fost anul trecut la 69% din media europeană.

4) Italia se află la un pas de o criză politică. Ministrul de externe a demisionat din Mişcarea 5 Stele, nemulţumit că liderul partidului se opune livrării de arme Ucrainei. 

5) Ed Sheeran a obţinut daune de un milion de euro de la compozitorii care l-au dat în judecată pentru plagiat. Starul britanic pop era acuzat că a copiat o parte din melodia "Shape of You".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 22 iunie 2022. România şi Bulgaria, cele mai ieftine ţări din Uniunea Europeană; Cutremur puternic în Afganistan