Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 23 februarie 2022. Poliţist din Vaslui, prins în timpul unui jaf; Scandal în tenisul mondial

Știrile zilei, 23 februarie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 23.02.2022, 22:20

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 23 februarie 2022

1) Consiliul de Securitate din Ucraina a cerut instituirea stării de urgenţă în contextul agresiunii ruse. Kievul va mobiliza de asemenea rezerviştii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 60 de ani din Forţele terestre.

2) Un fost poliţist din Vaslui s-a transformat în hoţ profesionist. Tânărul de 24 de ani a comis nu mai puţin de 10 jafuri la Iaşi şi reuşea mereu să îşi ascundă urmele. Norocul i s-a terminat când a încercat să spargă o bancă.

3) Echipa Observator a ajuns aproape de linia frontului din Ucraina, acolo unde realitatea oamenilor s-a schimbat brusc, peste noapte. Colegii noştri au filmat cum decurge viaţa la limita războiului.

4) Tenismenul Alexander Zverev a fost descalificat de la Openul mexican după ce a lovit cu racheta scaunul arbitrului. Germanul se mai află în centrul unei anchete ATP, după ce a fost acuzat că şi-a abuzat iubita.

5) Bebeluşul, ai cărui părinţi români au fost arestaţi preventiv în Danemarca sub suspiciunea că l-ar fi agresat, a fost pus în plasament pentru un an. Părinţii nu au voie să îl viziteze în primele şase luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 23 februarie 2022. Poliţist din Vaslui, prins în timpul unui jaf; Scandal în tenisul mondial