Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 23 iunie 2022. Românii se plâng că le-a scăzut nivelul de trai; creşte valoarea tichetelor de masă

Știrile zilei, 23 iunie 2022, prezentate de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 23.06.2022, 14:14

Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mihaela Donosa îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 23 iunie 2022

1) Guvernul României va compensa parțial prețul carburanților, după ce liderii coaliției au ajuns la un acord. Măsura se va aplica în lunile iulie, august și septembrie. 

2) Jumătate dintre români spun că nivelul lor de trai a scăzut din cauza războiului din Ucraina. Datele reies din Eurobarometrul de primăvară din 2022, dat publicității de Parlamentul European.

3) Guvernul bulgar condus de liberalul Kiril Petkov a fost înlăturat prin moţiune de cenzură. Premierul a fost criticat pentru poziția pro-NATO după ce Rusia a invadat Ucraina, într-o țară tradițional prietenoasă cu Moscova.

4) DSP Suceava a transmis o alertă către medicii de familie să fie atenți dacă apare vreo suspiciune de holeră. Măsura vine după ce un caz a fost diagnosticat la Vadu, pe Nistru, în Repulica Moldova.

5) Klaus Iohannis a promulgat legea care crește valoarea tichetelor de masă. Totodată, de acum, copiii vor putea fi trimiși în tabere și cu voucherele de vacanță ale părinților.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 23 iunie 2022. Românii se plâng că le-a scăzut nivelul de trai; creşte valoarea tichetelor de masă