Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 24 februarie 2022. Economia din Europa, aruncată în aer

Știrile zilei, 24 februarie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 24.02.2022, 20:09

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 24 februarie 2022

1) Rusia a declanşat războiul împotriva Ucrainei şi susţine că a distrus peste 70 de ţinte strategice. Vladimir Putin a anunţat acţiunile militare într-un discurs-surpriză difuzat joi dimineaţă, dar înregistrat încă de luni. 

2) Klaus Iohannis a dat asigurări românilor că ţara noastră este mai protejată ca oricând. Preşedintele spune că România nu va fi atrasă în conflictul militar din Ucraina şi a condamnat atacurile Rusiei.

3) Starea de sănătate a Reginei Marii Britanii ridică semne de întrebare. Bolnavă de Covid-19, Elisabeta a II-a a anulat două videoconferinţe şi orice alte angajamente pe care le avea stabilite pentru săptămâna aceasta.

4) Primarul oraşului Baia Mare a fost condamnat la cinci ani de închisoare. Cătălin Cherecheş este acuzat de luare de mită în formă continuată, după ce ar fi primit bani pentru a susţine financiar un club de fotbal.

5) Războiul din Ucraina aruncă în aer economia întregii Europe. În urma atacului Rusiei, preţurile la petrol, energie si cereale au explodat. Bursa de la Bucureşti a pierdut aproape 15 miliarde de lei în primele ore ale zilei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 24 februarie 2022. Economia din Europa, aruncată în aer