Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 24 ianuarie 2023. Momentul exploziei din rulota fast-food, în Maramureș, a fost filmat

Știrile zilei, 24 ianuarie 2023, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 24.01.2023, 19:35

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 24 ianuarie 2023

1) Momentul exploziei produse ieri, în rulota de tip fast-food din Maramureș, a fost surprins de camere. Cinci persoane au suferit răni, iar patru dintre ele sunt în stare gravă la spital.

2) Academia Americană a anunţat astăzi lista filmelor care se luptă pentru premiile Oscar. Cele mai multe nominalizări le-a primit "Everywhere All at Once": 11 la număr.

3) Preţurile la pompă au explodat în Ungaria, ţară care se confruntă cu cea mai mare inflaţie din Uniunea Europeană. Şoferii au ajuns să treacă graniţa în Slovacia sau România pentru a face plinul.

4) Momente neplăcute pentru liderii politici care au mers de Mica Unire la Iaşi. Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu au fost huiduiţi de mulţime în timpul discursurilor.

5) Organizaţia Mondială a Sănătăţii investighează o serie de decese care ar putea fi cauzate de siropurile de tuse. 300 de copii au murit în India, Indonezia şi Uzbekistan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 24 ianuarie 2023. Momentul exploziei din rulota fast-food, în Maramureș, a fost filmat