Antena Meniu Search
x

Video Momentul exploziei din rulota fast-food, în Maramureș, a fost filmat. O fetiţă de 3 ani era la coadă, în braţele tatălui

Momentul exploziei produse ieri, în rulota de tip fast-food, la Botiza, în Maramureș, a fost filmat de camerele de supraveghere. Vă avertizăm că urmează informaţii şi imagini cu puternic impact emoţional! În înregistrare se vede cum cei aflați în zonă au luat-o la fugă imediat după deglagrație. O fetiță de 3 ani a fost rănită și a ajuns în grija medicilor de la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală. Alte patru persoane, printre care şi tatăl copilei, jandarm, sunt în stare gravă la spital. 

de Redactia Observator

la 24.01.2023, 14:07

Vezi și

Fetiţa care era în braţele tatălui a fost aruncată la câţiva metri de suflul deflagraţiei. 

Explozia puternică urmată de incendiu a nimicit totul în cale. Într-o fracţiune de secundă, cinci oameni au fost răniţi. Copila de doar trei ani era în braţele tatălui. Aşteptau în faţa rulotei să primească comanda. La coadă, mai era un client. În interiorul fast food-ului, proprietarii - soţ şi soţie - lucrau de zor. Suflul deflagraţiei a distrus un autoturism parcat în apropiere. 

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt înfiorătoare. Oamenii fug îngroziți, care încotro, în încercarea de a se salva. 

Fetița rănită a fost adusă la București

Pe acelaşi subiect

Fetița de 3 ani, tatăl ei și ceilalți răniți au ajuns, inițial, la spitalul din Sighetu Marmaţiei, cu arsuri grave. Tot acolo au ajuns şi celelalte trei victime. Au 20, 25 şi 35 de ani. Toţi cu arsuri.

Ulterior, micuța de 3 ani a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. Este intubată, iar starea ei este gravă. Copilul este intubat şi are arsuri de gradul ll pe faţă, mâini şi gambe, reprezentând 15% din suprafaţa corpului. Zilele următoare, în funcţie de evoluţie, se va decide dacă va necesită intervenții chirurgicale de grefare.

Din primele cercetări, potrivit ISU Maramureş, se pare că explozia urmată de incendiu s-a produs din cauza unei butelii. În cauză, poliţiştii fac cercetări într-un dosar pentru vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă şi nerespectarea măsurilor de securitate în muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Momentul exploziei din rulota fast-food, în Maramureș, a fost filmat. O fetiţă de 3 ani era la coadă, în braţele tatălui