Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 24 mai 2022. Cod roșu la metrou; Românii se îndreaptă spre mașinile electrice

Știrile zilei, 24 mai 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 24.05.2022, 20:33

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 24 mai 2022

1) Coaliţia de guvernare a decis lansarea unui nou pachet de măsuri de sprijin pentru români. Propunerile vizează salariile bugetarilor, ratele la bănci şi pensiile, iar impactul bugetar este de peste un miliard de euro.

2) A fost panică la metrou, după ce un tren cu călători a rămas blocat, iar una dintre garnituri s-a umplut de fum. Mii de oameni au fost evacuaţi de pompieri, iar o parte au fost nevoiţi să meargă pe şine până în staţii.

3) Oficialii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii spun că variola maimuţei s-ar răspândi în principal prin contact sexuale. Mai mult, focarul din Europa ar fi izbucnit la două petreceri rave care au avut loc recent.

4) Maşinile electrice devin o opţiune pentru tot mai mulţi şoferi români. Vânzările autovehiculelor full electric au crescut cu 400 la sută în primul trimestru din 2022, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. 

5) Igor Dodon a fost reţinut pentru 72 de ore. Fostul preşedinte al Republicii Moldova este acuzat într-un dosar de trădare şi îmbogăţire ilicită, cunoscut sub denumirea "Dosarul Sacoşa".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 24 mai 2022. Cod roșu la metrou; Românii se îndreaptă spre mașinile electrice