Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 24 noiembrie 2022. Conflictul "plăcuţelor de înmatriculare" dintre Serbia şi Kosovo este aproape de final

Știrile zilei, 24 noiembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 24.11.2022, 19:50

Alessandra Stoicescu
Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 24 noiembrie 2022

1) Salariul minim brut pe economie va creşte de la 1 ianuarie la 3.000 de lei. Guvernul ia în calcul ca 200 de lei să fie neimpozabili, astfel că angajaţii ar ajunge la un salariu net de peste 1.850 de lei.

2) Cozi uriaşe la deschiderea unui supermarket din Bucureşti. Oamenii s-au îmbulzit pentru a cumpăra ulei şi carne de porc la jumătate de preţ.

3) Două persoane din Sfântu Gheorghe sunt căutate de poliţie, după ce au furat 1.900 de lei dintr-un bancomat. Banii au fost uitaţi în aparat de un client care plecase doar cu cardul.

4) Conflictul "plăcuţelor de înmatriculare" dintre Serbia şi Kosovo este aproape de final. Cele două ţări au ajuns la un acord după ce în discuţii s-au implicat Uniunea Europeană şi Statele Unite.

5) Angela Merkel a vorbit într-un interviu rar despre războiul din Ucraina. Fostul cancelar german susţine că, la final de mandat, a încercat să convingă Europa să discute cu Putin, însă fără succes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Update » Știrile zilei, 24 noiembrie 2022. Conflictul "plăcuţelor de înmatriculare" dintre Serbia şi Kosovo este aproape de final