Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 26 iulie 2022. Acord pentru reducerea consumului de gaz rusesc

Știrile zilei, 26 iulie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 26.07.2022, 19:28

Alessandra Stoicescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Alessandra Stoicescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 26 iulie 2022

1) Țările Uniunii Europene au căzut de acord să reducă consumul de gaz rusesc cu 15% în următoarele 8 luni, pe fondul incertitudinilor legate de livrările din Rusia. Pentru România asta s-ar traduce în raţionalizarea gazului în industrie. 

2) Peste 12.000 de noi cazuri COVID au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, pledează ca masca de protecţie să fie folosită în spaţiile aglomerate şi în mijloacele de transport în comun.

3) Alertă în centrul Capitalei, după o explozie într-un canal lângă Biblioteca Centrală Universitară. Un muncitor al unei companii de electricitate a murit, în timp ce făcea lucrări de mentenanță, iar un altul a ajuns la spital cu atac de panică. 

4) Nicolae Dică este noul antrenor al echipei FCSB. Numirea vine după ce Anton Petrea a demisionat în urma eşecului cu Rapid, din etapa a doua a Superligii. Dică a mai antrenat echipa bucureşteană în perioada 2017-2018.

5) George Buhnici şi-a cerut scuze la 10 zile de la declaraţiile controversate despre "soţia minoră" şi "fetele cu vergeturi de pe plajă". Reacţia vloggerului vine abia după ce unii sponsori au încetat colaborarea cu el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Update » Știrile zilei, 26 iulie 2022. Acord pentru reducerea consumului de gaz rusesc