Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 27 decembrie 2022. Noi detalii despre accidentul din Pasajul Unirii; Politician rus, mort în condiții suspecte

Știrile zilei, 27 decembrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 27.12.2022, 20:29

Alessandra Stoicescu

Știrile zilei, 27 decembrie 2022

1) Apar noi detalii despre accidentul din Pasajul Unirii, unde un turist grec a murit strivit de limitatorul de înălțime. Avocatul șoferului spune că este foarte posibil ca acesta să fi setat greșit GPS-ul și nu a selectat corect gabaritul pentru autocar.

2) Alexia, fetița care aproape și-a pierdut brațele în urma accidentului de la Pașcani, va suferi încă două operații. Medicii spun că o vor externa în cel mult o săptămână, dacă nu vor apărea complicații.

3) Un politician rus, care a criticat războiul lui Putin, a murit în condiții suspecte. Bărbatul ar fi căzut de la fereastra hotelului în care era cazat, chiar în timp ce își sărbătorea ziua de naștere.

4) Un sucevean a fost prins cu un kilogram de cocaină în traistă, de Crăciun. Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este acuzat de trafic de droguri de mare risc.

5) Un episcop italian a ratat slujba de Crăciun, după ce a setat greşit alarma ceasului. Acesta spune că s-a trezit doar în momentul în care un asistent i-a bătut la ușă, pentru a verifica dacă a pățit ceva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi fi dispuşi să plătiţi mai mult pentru ciocolată şi cafea?

Observator » Update » Știrile zilei, 27 decembrie 2022. Noi detalii despre accidentul din Pasajul Unirii; Politician rus, mort în condiții suspecte