Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 27 iulie 2022. Nivelul Dunării se apropie de un minim istoric; Olena Zelenski pe coperta Vogue

Știrile zilei, 27 iulie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 27.07.2022, 22:25

Alessandra Stoicescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Alessandra Stoicescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 27 iulie 2022

1) România nu va avea probleme cu gazul la iarnă. Chiar şi în cazul reducerii consumului, Premierul Nicolae Ciucă a reiterat că pentru consumatorii casnici, IMM-uri, serviciile sociale şi industria critică se va asigura gazul necesar.

2) Zona euro ar putea intra în recesiune în cea de-a doua parte a acestui an. Analiștii de la Goldman Sachs spun că de vină ar fi criza energei, dar şi problemele politice din Italia, care ar putea întârzia plățile Uniunii Europene.

3) La trei luni de la portretul publicat de Time cu Volodimir Zelenski, soţia sa, Olena, apare pe coperta revistei Vogue. Într-un interviu despre viaţă şi moarte, prima doamnă a Ucrainei apare în fotografii pe front, dar şi ţinându-şi de mână soţul.

4) Petre Daea spune că seceta a acaparat toată România şi că nu există niciun colţ din ţară care să nu fi fost afectat. Nivelul Dunării se apropie de un minim istoric, iar peste 150 de mii de hectare de culturi sunt compromise.

5) Aeroportul Băneasa se redeschide pe 1 august cu ocazia aniversării a 110 ani de la inaugurare. Reluarea curselor comerciale de linie se face după 9 ani în care Aeroportul a trecut printr-un program de modernizare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 27 iulie 2022. Nivelul Dunării se apropie de un minim istoric; Olena Zelenski pe coperta Vogue