Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Știrile zilei, 27 octombrie 2021. Astronomii au descoperit prima exoplanetă din afara galaxiei noastre

Știrile zilei, 27 octombrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

De Rosse Stan la 27.10.2021, 21:05
Rosse Stan
Rosse Stan

Știrile zilei, 27 octombrie 2021

1) Alţi 3 pacienţi infectaţi cu covid au fost transferaţi marţi seară în Polonia. Până în prezent, 47 români care au nevoie de asistenţă medicală în secţii ATI au ajuns la spitale din străinătate.

2) Orele pierdute de elevi în vacanţa forţată de acum vor fi recuperate anul viitor, în ianuarie. Însă în planul propus de ministrul Educaţiei, orele de recuperare se suprapun cu cele normale, din semestrul doi.

3) Programul de funcţionare al centrelor de vaccinare va fi extins începând de astăzi. Decizia a fost luată după ce autorităţile au anunţat un nou record de imunizări: peste 150.000 de doze administrate într-o singură zi.

4) Un text publicat în monitorul oficial era să arunce în aer traficul aerian. Potrivit deciziei, toate zborurile dintre România şi ţările aflate în zonele roşie şi galbenă ar trebui suspendate timp de o lună. Companiile aeriene nu au luat încă nicio măsură.

5) Astronomii au descoperit prima exoplanetă din afara galaxiei noastre. Se află la 28 de milioane de ani lumină de Pământ şi se aseamănă foarte mult cu Saturn.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Update » Știrile zilei, 27 octombrie 2021. Astronomii au descoperit prima exoplanetă din afara galaxiei noastre