Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 28 martie 2022. Zeci de mii de absenţi la simularea de BAC 2022; Scandal la "Premiile Oscar"

Știrile zilei, 28 martie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 28.03.2022, 18:57

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 28 martie 2022

1) Guvernul vrea să ofere vouchere persoanelor cu venituri mici. Peste 3,5 milioane de români vor beneficia de aceste tichete sociale, care au valori cuprinse între 30 şi 50 de euro.

2) Ucraina este gata să accepte mai multe compromisuri pentru pace. Ţara ar putea deveni neutră, fără arme nucleare, iar independenţa Donbasului ar putea fi recunoscută, însă numai după un referendum legal.

3) Will Smith a şocat pe toată lumea după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la cea de-a 94-a gală a Premiilor Oscar. Comediantul făcuse o glumă deplasată despre soţia actorului, Jada.

4) Peste 30.000 de elevi au absentat de la prima probă a simulării examenului de Bacalaureat. Subiectele şi baremul de corectare la limba şi literatura română le găsiţi aici.  

5) RA-APPS a anunţat că Traian Băsescu şi familia sa au termen 60 de zile să părăsească vila de protocol. Fostul preşedinte şi-a pierdut privilegiile după ce instanţa a decis definitiv că a fost colaborator al Securităţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 28 martie 2022. Zeci de mii de absenţi la simularea de BAC 2022; Scandal la "Premiile Oscar"