Antena Meniu Search
x

Chris Rock nu a depus plângere după ce a fost pălmuit de Will Smith la gala Oscar 2022. Anunțul poliției din Los Angeles

Departamentul de poliție din Los Angeles a declarat că Chris Rock „a refuzat să depună plângere” după ce a fost pălmuit de Will Smith pe scena de la gala Oscar 2022

de Redactia Observator

la 28.03.2022, 11:06

Chris Rock nu a depus plângere după ce a fost pălmuit de Will Smith la gala Oscar 2022. Anunțul poliției din Los Angeles
Chris Rock nu a depus plângere după ce a fost pălmuit de Will Smith la gala Oscar 2022. Anunțul poliției din Los Angeles - Profimedia

Haos și scandal la gala premiilor Oscar 2022. Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock pe scenă după ce acesta a făcut o glumă despre soția actorului, Jada Pinkett Smith.

„Entitățile de investigație ale LAPD au luat cunoștință de un incident între două persoane în timpul decernării Premiilor Academiei. Incidentul a implicat o palmă trasă unei alte persoane. Persoana implicată a refuzat să depună plângere la poliție. Dacă partea implicată dorește să depună plângere la o dată ulterioară, LAPD se va pune la dispoziţie pentru a finaliza o anchetă", a declarat Departamentul Poliției din Los Angeles. 

De ce este jignitoare gluma făcută de Chris Rock la gala Oscar 2022

„Jada, abia aștept să apară G.I. Jane 2”, a spus el, o glumă cu trimitere la look-ul actriței. El a făcut referire la filmul din 1997 „G.I. Jane” în care Demi Moore apare la fel. Jada Pinkett Smith s-a ras în cap pentru că suferă de alopecie, o afecțiune care duce la căderea părului. Pinkett Smith a vorbit deschis despre problemele pe care le are din cauza acestei boli.

Pe acelaşi subiect

Smith a urcat pe scenă și l-a lovit pe Rock.  Mulţi din sală au crezut iniţial că Smith se preface, că face parte din show.  Apoi s-a întors la locul lui și a strigat: ”Nu mai rosti numele soției mele!”.  „Will Smith tocmai m-a lovit”, a spus Rock, uluit de ceea ce tocmai se întâmplase. „Wow, frate, a fost o glumă despre G.I. Jane”, a spus Rock. 

Mai târziu Will Smith și-a cerut scuze pe scenă. "Vreau să-mi cer scuze Academiei. Vreau să-mi cer scuze tuturor colegilor mei nominalizați", a spus el pe scenă după ce a primit Oscarul pentru cel mai bun actor. Smith a primit primul Oscar din cariera pentru rolul din King Richard unde îl interpretează pe tatăl lui Venus și Serena Williams.

Gestul lui Will Smith i-a șocat pe jurnaliști și pe angajații Academiei Americane de Film

La Dolby Theatre din Los Angeles, jurnaliștii care au luat parte la tradiționala conferință de presă în culise, au fost șocați de palma trasă de Will Smith lui Chris Rock. Au început să urmărească pe ecrane ceea ce se întâmpla la ceremonie, pe măsură ce a devenit clar că lucrurile erau serioase. La început, părea o glumă sau un incident regizat. Smith chiar părea să râdă inițial când Rock a spus despre soția lui că arată ca G.I. Jane.

Jada arăta supărată, dar chiar și atunci totul părea o glumă pusă la cale. Când Smith s-a ridicat de pe scaun și l-a lovit pe Rock, incidentul nu mai arăta ca unul regizat. Totul a devenit și mai limpede când Smith i-a strigat furios lui Rock să nu mai vorbească despre soția lui folosind live un cuvânt vulgar, un tabu la televiziunea americană. 

Telespectatorii de acasă nu au auzit înjurăturile. Canalul ABC a tăiat feed-ul direct. Pe tot parcursul altercației, în camera câștigătorilor a fost liniște deplină. Angajații Academiei păreau la fel de șocați ca și jurnaliștii. „Credeam că fac mișto un pic”, a spus un angajat, potrivit BBC.

Vizibil afectat de moment, Chris Rock a făcut o glumă, spunând că „aceasta a fost cea mai grozavă noapte din istoria televiziunii”. La fel ca galele Oscar din trecut, care au fost definite de momente virale - cum ar fi selfie-ul de grup al lui Ellen DeGeneres sau anunțatea câștigătorului greșit la Oscarul pentru cel mai bun film în 2017 - gala din 2022 va fi pentru totdeauna cunoscută ca Oscarurile în care Will Smith l-a lovit pe Chris Rock.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Chris Rock nu a depus plângere după ce a fost pălmuit de Will Smith la gala Oscar 2022. Anunțul poliției din Los Angeles