Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 29 noiembrie 2021. Clujul ar putea rămâne fără taxiuri în 2022; Urmărire cu focuri de armă în Maramureş

Știrile zilei, 29 noiembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 29.11.2021, 15:00

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 29 noiembrie 2021

1) Un tănăr de 31 de ani a fost găsit mort în fântâna din curtea casei. Anchetatorii nu au putut stabili dacă decesul bărbatului a fost un accident sau o crimă.

2) Urmărire cu focuri de armă în Maramureş! Un tânăr de 24 de ani a fost prins după o cursă nebună, pe un drum forestier. Poliţiştii au tras mai multe gloanţe în roţile maşinii fugarului, care s-a oprit într-un copac. 

3) Testele de salivă ajunse deja în şcoli nu vor putea fi folosite de joi, când elevii se întorc la şcoală. Ci abia pe 6 decembrie, de Moş Nicolae. Kiturile au venit pe bucăţi, fără prospect sau instrucţiuni, aşa că nici părinţii, nici profesorii nu ştiu momentan cine îi va testa pe copii. 

4) Clujul ar putea rămâne fără taxiuri chiar din prima zi a anului viitor. O hotărâre a municipalităţii îi obligă pe şoferi să folsească la taximetrie doar maşini cu norme de poluare peste euro 5. 

5) Seism puternic în Peru, de magnitudine 7,5 pe scara Richter. Un turn al unei biserici din secolul al şaisprezecelea s-a prăbuşit sub privirile îngrozite ale localnicilor. Trei persoane au fost rănite uşor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Update » Știrile zilei, 29 noiembrie 2021. Clujul ar putea rămâne fără taxiuri în 2022; Urmărire cu focuri de armă în Maramureş