Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 3 septembrie 2021. Noua listă a ţărilor cu risc epidemiologic ridicat; Spania iese din zona roşie

Știrile zilei, 3 septembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 03.09.2021, 13:55

Rosse Stan îţi aduce cele mai importante ştiri ale zilei
Rosse Stan îţi aduce cele mai importante ştiri ale zilei

Știrile zilei, 3 septembrie 2021

1) Lucian Bode a anunțat că nu va asigura interimatul Ministerului de Justiție mai mult de 45 de zile. El a precizat că va aviza programul PNDL-3 și că va suspenda numirea șefilor DIICOT și DNA.

2) 11 țări au intrat în zona roșie pe lista de risc epidemiologic ridicat, printre care Serbia și Albania. Conform deciziei CNSU, Spania, Austria și Norvegia au intrat în zona galbenă.

3) Dan Barna consideră că premierul a luat guvernarea pe nume personal. Liderul USR a dezvăluit că Florin Cîțu l-a amenințat pe Stelian Ion că va fi demis dacă nu dă aviz pentru PNDL-3.

4) Polonia a declarat stare de urgență în două regiuni care se învecinează cu Belarus. Măsura a fost luat ca urmare a unui val de migrație ilegală pentru care Varșovia și-a învinuit vecinul.

5) Naționala României a învins Islanda în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Tricolorii s-au impus cu scorul de 2-0, în deplasare, prin golurile lui Dennis Man și Nicolae Stanciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Update » Știrile zilei, 3 septembrie 2021. Noua listă a ţărilor cu risc epidemiologic ridicat; Spania iese din zona roşie