Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 30 martie 2022. Modificări majore în Anul Şcolar 2022-2023; Cresc facturile la căldură în Bucureşti

Știrile zilei, 30 martie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 30.03.2022, 19:02

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 30 martie 2022

1) Anul şcolar 2022-2023 va avea cinci module de învăţare şi cinci vacanţe. Elevii se vor întoarce mai repede în bănci, iar Sorin Cîmpeanu a anunţat că se va renunţa şi la obligativitatea tezelor semestriale.

2) Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat majorarea preţului la gigacalorie pentru consumatorii casnici. În ciuda subvenţiilor aprobate pentru 1 aprilie, facturile la căldură vor creşte considerabil.

3) Speranţele de pace din Ucraina au durat doar câteva ore. Rusia a continuat asediul în forţă chiar şi în Cernihiv şi în zona Kievului, de unde promitea că îşi va retrage din trupe. 

4) A fost elucidat misterul bolovanului care a căzut din cer în casa unei familii din Hunedoara. Piatra de câteva zeci de kilograme a sărit în urma unei detonări pe o fostă platformă siderurgică din oraş, aflată la un kilometru distanţă.

5) Jada Pinkett Smith a rupt tăcerea după incidentul care a marcat gala premiilor Oscar din acest an. Chris Rock a făcut o glumă despre capul ras al actriţei, moment în care soţul ei, Will Smith, a urcat pe scenă şi l-a pălmuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Update » Știrile zilei, 30 martie 2022. Modificări majore în Anul Şcolar 2022-2023; Cresc facturile la căldură în Bucureşti