Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 6 ianuarie 2023. Deputatul bătăuş, apărat de colegi; Filmul care bate recorduri în România a iscat scandal la cinema

Știrile zilei, 6 ianuarie 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 06.01.2023, 19:35

Olivia Păunescu

Știrile zilei, 6 ianuarie 2023

1) Noi detalii şocante ies la iveală despre Andrew Tate şi cultul creat de el. În spatele imaginii de businessman se ascund teroarea fizică şi psihică administrată mai multor femei pe care le-a racolat în Anglia, dar şi în România.

2) Nici gerul Bobotezei nu mai e ce a fost. În ziua în care creştinii celebrează botezul lui Iisus am avut cea mai călduroasă zi de 6 ianuarie din ultimii 60 de ani.

3) Deputatul bătăuş, apărat de colegi. Parlamentarii AUR au făcut scut în jurul lui Dumitru Focşa, politicianul acuzat de soţie că a bătut-o în faţa copilului.

4) Filmul care bate recorduri în România a iscat scandal la cinema. Spectatorii s-au luat la ceartă după un concert spontan de manele. Doar intervenţia poliţiştilor i-a mai calmat.

5) Şi astăzi au bătut pentru ultima dată clopotele pentru Mitică Popescu. Actorul a fost înmormântat la Cimitirul Bellu alături de cea care i-a fost marea dragoste, Leopoldina Bălănuţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 6 ianuarie 2023. Deputatul bătăuş, apărat de colegi; Filmul care bate recorduri în România a iscat scandal la cinema