Antena Meniu Search
x

Video Culmea ironiei. Deputatul AUR Dumitru Focşa care şi-a bătut soția de față cu fetiţa face parte din comisia pentru cercetarea abuzurilor. Şi colegii se tem de el

Parlamentarul Dumitru Focşa, membru AUR, a fost audiat de polițiști după ce și-a bătut soția, de față cu fetiţa pe care urmau să o înfieze. Nu este prima dată când politicianul devine violent, dar femeia a tot sperat că accesele de furie se vor potoli. Deputatul, care face parte din comisia pentru cercetarea abuzurilor, este temut inclusiv de colegii lui. Anul trecut, a provocat un scandal-monstru în Parlament. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 05.01.2023, 19:34

Vezi și

Parlamentarul Dumitru Focşa a avut o izbucnire de furie în mai anul trecut, în faţa unui deputat de la PSD. Aseară a trecut la violenţă fizică, spune soţia lui, care a sunat la 112 şi a chemat poliţia în casa familiei de lângă Constanţa. În faţa reporterilor, deputatul din Alianţa pentru Unirea Românilor nu a dat niciun răspuns. 

O vecină a adăpostit-o pe soţie şi pe copila ei până au venit poliţiştii

Pentru a scăpa din mâinile bărbatului, femeia și copila de 9 ani au fugit din casă la vecini, însă nici aici nu au reușit să scape de violențele acestuia.

Soția deputatului Focşa, angajată la o companie petrolieră din Constanța, avea urme de violență pe corp, spun polițiștii. Femeia de 49 de ani a primit îngrijiri medicale și a depus plângere împotriva deputatului care este anchetat penal acum pentru violență în familie. 

Pe acelaşi subiect

Andreea Ambroze, Poliția Constanța: Polițiștii au întocmit acel formular de evaluare a riscului, în urma căruia femeia a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Dosarul de adopţie al fetiţei, reanalizat de Protecţia Copilului

Soţia deputatului a plecat acasă la părinţi, împreună cu fetiţa de nouă ani pe care cuplul vrea să o adopte. Protecţia Copilului va reanaliza acum dosarul. 

Marian Vasilache, DGASPC Constanța: În urma finalizării anchetei, în funcție de ce se stabilește se vor lua măsurile respective.

AUR a anunţat că deputatul Dumitru Focşa va fi judecat de Juriul de onoare al partidului, care poate aplica pedepse severe - conducerea nu tolerează violenţa de niciun fel. 

Titi Stoica, deputat AUR: Decăderea din toate funcțiile obținute în partid, inclusiv poate să ducă chiar și la excludere. Nu își poate pierde mandatul de parlamentar decât dacă are onoarea să demisioneze.

Surse din poliţie spun că soţia l-a mai reclamat o dată pe Dumitru Focşa pentru violenţă, dar şi-a retras plângerea, iar ancheta a fost închisă.  Şi colegii din parlament îi ştiu de frică deputatului AUR. Acum şase luni s-a certat la cuţite cu şeful deputaţilor PSD. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Culmea ironiei. Deputatul AUR Dumitru Focşa care şi-a bătut soția de față cu fetiţa face parte din comisia pentru cercetarea abuzurilor. Şi colegii se tem de el