Antena Meniu Search
x

Video Ce le făcea Andrew Tate femeilor pe care le racola. Cei doi fraţi s-au supărat pe justiţia din România şi cer să fie eliberaţi

După o săptămână de arest în România, Andrew Tate s-a supărat pe justiţia de la noi. Vrea să fie eliberat mai repede pentru că nu este vinovat de viol şi trafic de persoane, i-a spus avocatului. Judecătorii care l-au arestat pe el şi pe fratele acestuia au făcut, însă, astăzi publice motivele: femeile erau doar uneltele cu care milionarii britanici îşi atingeau scopul: câştiguri enorme din filme pentru adulţi.  

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 05.01.2023, 19:27

Vezi și

Nu era nici 10 dimineaţa când un angajat al celor doi influenceri controversaţi pleca de la arest. Angajatul: Eu m-am asigurat că le-am adus tot ce le trebuie.

Bianca Iacob, reporter Observator: Cei doi fraţi milionari nu se despart nici măcar în arestul Poliţiei Capitalei, aceştia împart aceeaşi celulă. Azi dimineaţă, un angajat al acestora a venit să le aducă pachet, printre cele aduse au fost haine şi pături.

Un judecător va decide, marţea viitoare, dacă admite recursul fraţilor Tate la arestarea preventivă şi îi eliberează. Foştii luptători britanici de kickboxing sunt nemulţumiţi de justiţia din România, spune avocatul lor. 

Eugen Vidineac, avocatul fraţilor Tate: Nu mai sunt atât de bine, sunt destul de suparaţi. Nu înţeleg de ce nu s-a judecat contestaţia mai repede. Nu sunt psihic în cel mai bun moment. Consideră că au imaginea ruinată, consideră că deja sunt pedepsiţi. 

Pe acelaşi subiect

Andrew Tate, într-un video pe YouTube: Mulţi mă numesc proxenet. Şi eu folosesc termenul ăsta, pentru că nu mi se pare ceva negativ.

Negru pe alb, la o săptămână după ce au decis arestarea lor, judecătorii explică de ce i-au trimis după gratii. Aceştia profitau de sensibilitatea femeilor pentru a le atrage în capcană.

"Judecătorul remarcă aptitudinea inculpaţilor de a identifica persoanele vulnerabile şi de a exploata nevoile de afecţiune, încredere, stabilitate ale acestora, creându-le impresia unei relaţii apropiate şi înlăturând astfel orice suspiciune pe care ar fi putut-o avea victimele, nevoia de atenţie şi de afecţiune din partea inculpaţilor fiind apoi exploatată în vederea determinării acestora la prestarea activităţilor mai sus expuse", se arată în decizia instanței.

Bianca Iacob, reporter Observator: La sosirea în România, victima din America ar fi fost preluată de una dintre fetele lui Tate, cea care i-ar fi cumpărat și biletul de avion. De la aeroport ar fi fost dusă în locul unde alte fete ar fi făcut videochat pentru cei doi frați milionari.

Eugen Vidineac, avocat: Persoana respectivă a insistat să vină în România şi l-a rugat. I-a pus la dispoziţie datele de cont bancar şi domnişoara şi-a cumpărat singură bilet de România.

Doar că, potrivit discuţiile avute înainte, Andrew Tate i-ar fi promis că vor locui împreună când va ajunge în ţară. La Bucureşti, victima şi-a dat seama că ar putea fi păcălită, dar nu mai avea ce face.

Georgiana Naghel, asistenta lor, şi Luana Radu, fosta poliţiştă, aveau roluri bine definitive în grupul infracţional, scriu judecătorii.

Eugen Vidineac, avocat: Georgiana e supărată de ce se întâmplă. Cu o parte dintre presupusele victime din acest dosar are o relație de prietenie strânsă, chiar zilele astea au fost împreună la cumpărături.

Inculpatele Georgiana Naghel și Luana Radu aveau rolul de a supraveghea și coordona întreaga activitate de exploatare.

Andrew Tate, într-un video pe YouTube: Am construit acest imperiu de videochat. La un moment dat, aveam 4 puncte de lucru şi 75 de fete care lucrau pentru mine. Eu iau cam jumătate din bani.

Andrew Tate şi-ar fi însemnat fetele, spun mai multe femei care i-au cunoscut pe britanici. Cele care lucrau pentru ei aveau un tatuaj explicit - "aparţin lui Tate". Pe pagina de Twitter a lui Andrew Tate se face sondaj printre urmăritori - pe cine şi ce crede lumea. În nevinovăţia lor sau în presă. După talibani, un fost lider al mafiei din New York intervine în scandalul fraţilor Tate. Cei doi sunt nevinovaţi până la o decizie definitivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ce le făcea Andrew Tate femeilor pe care le racola. Cei doi fraţi s-au supărat pe justiţia din România şi cer să fie eliberaţi