Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 7 ianuarie 2022. Portocale retrase de la vânzare; Românii plătesc de şase ori mai mult pentru gaze

Știrile zilei, 7 ianuarie 2022, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 07.01.2022, 10:28

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 7 ianuarie 2022

1) Românii plătesc de şase ori mai mult pentru gaze, comparativ cu începutul anului trecut. De vină ar fi şi retragerea a 75% dintre furnizori, care a echivalat cu o presiune mai mare pe preţul final.

2) Carrefour a retras de la vânzare un lot de portocale, după ce s-a constatat că au fost depăşite valorile admise de reziduuri de pesticide. Persoanele care au cumpărat produsele respective sunt sfătuite să nu le consume.

3) Kazahstanul este în pragul unui război civil. Protestele faţă de creşterea preţului combustibililor au degenerat în violenţe sângeroase. Armata a început să tragă în manifestanţi, lăsând zeci de morţi şi peste o mie de răniţi.

4) Joe Biden l-a acuzat pe Donald Trump, la un an de la violenţele de la Capitoliu, că "a încercat să împiedice transferul paşnic de putere". În replică, fostul preşedinte spune că actualul lider a distrus naţiunea americană.

5) România ocupă locul 41 în topul celor mai puternice armate din lume. Suntem în urma unor ţări precum Algeria, Nigeria sau Myanmar, dar ne menţinem încă deasupra vecinilor din Bulgaria sau Ungaria. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Update » Știrile zilei, 7 ianuarie 2022. Portocale retrase de la vânzare; Românii plătesc de şase ori mai mult pentru gaze