Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 9 august 2024. Un luptător de kickboxing a fost bătut şi înjunghiat de un individ, din cauza unei glume făcute pe TikTok

Știrile zilei, 9 august 2024, prezentate de Nadina Câmpean.

de Nadina Câmpean

la 09.08.2024 , 19:07

Știrile zilei, 9 august 2024

1) Medicul Bogdan Socea și-a anunțat demisia din funcţia de manager al Spitalului „Sfântul Pantelimon”. Premierul şi ministrul Sănătăţii i-au cerut să plece, după scandalul morţilor suspecte.

2) Metrorex a obţinut autorizaţia pentru construcţia lotului 2 din magistrala 1 Mai - Aeroportul Otopeni. Lucrarea are aproape 8 kilometri şi va fi executată de o firmă din Turcia.

Vezi și

3) Atacuri fără precedent între liderii coaliţiei de guvernare. Nicolae Ciucă i-a cerut lui Marcel Ciolacu să rezolve situaţia de la Spitalul Pantelimon, în timp ce liderul PSD i-a transmis să scrie mai puţin pe reţelele sociale.

4) Cătălin Chirilă a ratat calificarea în finala probei de canoe 1.000 de metri. Sportivul s-a clasat pe locul al cincilea în semifinală, deşi în serii stabilise un nou record olimpic.

5) Atac sângeros într-o sală de fitness din Timişoara. Un luptător de kickboxing a fost bătut şi înjunghiat de un individ, din cauza unei glume făcute pe TikTok.

Nadina Câmpean Like

Mă leagă atât de multe de echipa Observator... Aici mi-am început cariera în 2004, Alessandra Stoicescu mi-a dat prima pasă de live.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Update » Știrile zilei, 9 august 2024. Un luptător de kickboxing a fost bătut şi înjunghiat de un individ, din cauza unei glume făcute pe TikTok