Antena Meniu Search
x

Răsfăţ culinar la Cluj Napoca! Zeci de chefi bucătari au bucurat simţurile pofticioşilor de la Festivalul Street Food. #100 de zile de vară

La Cluj Napoca se mănâncă bine de obicei. Dar weekendul acesta e și mai bine. Pentru că acolo sunt peste 60 de chefi bucătari care şi-au propus să satisfacă toţi pofticioşii care ajung pe Aleea Stadionului.

Vezi și

La Cluj Napoca mănâncă bine de obicei. Dar weekendul acesta e și mai bine. Pentru că acolo sunt peste 60 de chefi bucătari care şi-au propus să satisfacă toţi pofticioşii care ajung pe Aleea Stadionului.

Răsfăţul culinar are loc în cadrul celui mai mare festival de mâncare stradală din România, iar după alte patru ediţii de succes în alte oraşe din ţară, organizatorii vor să pună Clujul pe harta marilor evenimente de acest gen din lume!

Festivalul Street Food a pregătit preparate care mai de care mai delicioase pentru cei ce ajung pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca.

Reţete inedite, explozie de gusturi şi arome, toate pregătite îndeaproape de cei peste 60 de maeştri bucătari spre răsfăţul gurmanzilor.

Burgeri suculenţi, mâncare asiatică plină de condimente, pizza napoletană sau deserturi aromate.

Ce să mai, s-au pregătit preparate din mai toate colţurile lumii. Şi nu puţini au fost cei care s-au înghesuit să le încerce.

Organizatorii au pregătit şi proiecţii de filme, concerte şi întâlniri în care oamenii pot afla poveştile unor chefi celebri.

Scopul evenimentului a fost şi înfiinţarea primei asociaţii de street-food din România care va susţine dezvoltarea industriei mâncării stradale la noi în ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vara de 100 de zile » Răsfăţ culinar la Cluj Napoca! Zeci de chefi bucătari au bucurat simţurile pofticioşilor de la Festivalul Street Food. #100 de zile de vară